top of page
MEDF9B79D7710CF496586820C1C11B708D8-2820x1880.jpg

Välkommen till  Funäsdalsbergets hjärta!

Vid foten av Funäsdalsberget, i direkt anslutning till skidbackarna, utvecklas just nu ett nytt centrumområde likt Åre Sadeln, innehållande bostäder, hotell, restauranger och andra funktioner som hör skidåkning och friluftsliv till.

 

Med bästa ski in/ski out-läge, har Protorp byggt 20 lägenheter i två etapper, BRF Kåvan Chalet & Townhouse. Lägenheterna har en yta mellan 70-141 kvm (8-11 bäddar) som planerats för att effektivt passa en aktiv livsstil och hysa flera familjer utan att tumma på generösa rum för umgänge och gemenskap efter dagens äventyr. Inredning är vald med noga omsorg om detaljer för att skapa en harmonisk och exklusiv fjällkänsla.

Foto Anåfjällen 3_PH.jpg

Närhet till allt

Skidbacken utanför dörren

Få saker slår närhet till en skidbacke. Här bor du mitt i, eller i direkt anslutning, till skidbacken och liften som tar dig direkt upp på berget. Närmare skidåkning än så här kommer man inte. 

Butiker och restauranger runt hörnet

Via en kort promenad tar du dig direkt in i centrum av Funäsdalen. Här finns flertalet restauranger, barer och all service som man förväntar sig som både boende och besökare. 

Högattraktivt område under uppbyggnad

Här växer och utvecklas området till ett högattraktivt fjällcentrum med boende, restauranger och service i direkt anslutning till skidbackarna.

bottom of page