top of page

Låt de veckorna du inte är i fjällen finansiera de veckorna du verkligen vill vara där

Låt hyresintäkterna från din fjälldröm täcka dina kostnader

Med bästa läget i Funäsfjällen, precis intill backen vid Funäsdalsbergets fot, har vi byggt ett fantastiskt townhouse med 14 lägenheter och tre hus i chalet-stil med totalt sex lägenheter. Om du väljer att köpa din lägenhet nu, så ingår en hyresgaranti* som täcker räntekostnader och avgifter under de första två åren. Du kan fokusera på att dela dina upplevelser med dina nära, så ser vi till att dela ditt boende för att göra finansieringskalkylen lite lättare.

 

Uthyrningen sköts via Funäsdalen Berg & Hotell, som har lång erfarenhet av att ansvarsfullt och problemfritt hyra ut boenden till skidturister, och du som ägare behåller tillgång till 33 av årets 52 veckor. Kort sagt – Låt tiden du inte är i fjällen finansiera den tiden du verkligen behöver där.

*motsvarande 65% lånegrad, ränta 4,5%, aktuell månadsavgift samt stugägarskidpass 4 personer familjerabatt värd ca 10.000kr

BÄSTA SKI IN/SKI OUT-LÄGET

Townhouse mitt i vackra Funäsfjällen

I detta boende finns smarta förvaringar samt möjlighet till att ta hand om sin utrustning. Planlösningarna är yteffektiva och funktionella för ett bekvämt boende i fjällen året runt. Här skall man kunna umgås och laga mat tillsammans i ett generöst allrum med plats för alla att samlas. Den interiöra färgsättningen är ljus, varm och harmonisk. Våra Townhouse i Funäsdalen är lägenheten för dig som vill bo bekvämt ”mitt i backen”.

EN Ö MITT I BACKEN

Exklusiva chalet utformade efter sitt unika läge

Vi har utformat ett boende som är gediget och rustikt, med tåliga material och omsorg om detaljer. Arkitekturen är utformad efter det unika läget, en ”Ö” mitt i backen, som alla rör sig runt. Med ett stort fokus på generösa rum har vi skapa plats för umgänge och gemenskap. 

Låt tiden du inte är i fjällen finansiera den tiden du verkligen behöver där.

bottom of page